Skip to content

CutFe proizvodi industrijske kružne noževe koji nude jedinstvene mogučnosti sa mogućnostima visokolegiranog čelika I karbida u željenim veličinama I oblicima.

Svi naši noževi kaljeni su u pećima pod kontrolom atmosfere, pokazuje velike mogućnosti I efikasnost.

Pogledajte ispod da biste pregledali kružne noževe koje redovno proizvodimo.

Ako na našoj veb stranici niste mogli da pronađete proizvod koji tražite, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo ga proizvesti prema vašem zahtevu.

NOŽEVI ZA REZANJE PAPIRA

NOŽEVI ZA REZANJE PAPIRA

Koriste se za rezanje papira, kartona, derivata papira I ambalažnih materijala. Proizveden je od HSS materijala I karakterističan u zavisnosti od mašine koja će se koristiti. Proizvodi se u 2 dela gornja I donja lopatica.

NOŽEVI ZA REZANJE KONCA/KLUPKA

NOŽEVI ZA REZANJE KONCA/KLUPKA

Koristi se za sečenje rolni I gomila od 4 papira,kartona I derivata. Proizveden je od HSS materijala u različitim veličinama I karakteristikama, u zavisnosti kakva će se mašina koristiti.

CIRKULARNI NOŽEVI

CIRKULARNI NOŽEVI

To su kružni noževi koji se koriste za sečenje materijala poput tkanine, papira, kartona, sunđera, gume, kabla, trake I kartona u koturu.

DISHED NOŽEVI

DISHED NOŽEVI

Kružnı noževi se uglavnom koriste u industriji koja se bavi štampanjem knjiga, tokom procesa uvezivanja knjiga I u industriji novina za sečenje novina.Kružni noževu su dostupni u različitim verzijama: jednostruki ili dvostruki, normalni, tanki, šuplji, standardni ili polirani.

Perforirana sečiva

Perforirana sečiva

Kružni perforirani noževi za sečenje idealni su za stvaranje malih linija reza na papiru.
Mali rezovi omogućavaju lako kidanje proizvoda kao što su listovi,beležnica,maramice I papiri za pisanje.

CutFe kružne perforirane lopatice mogu se proizvesti u veličinama pogodnim za sve mašine .Sa svojim specijalnim dizajnom mogu se obezbediti potrebni intervali navoja I lepljenja.

GORNJI NOSACI NOZEVA

GORNJI NOSACI NOZEVA

Držači noževa koji pričvršuju gornja sečiva na osovinu sečiva napravljeni su od kaljenog čelika I proizvedeni su nanošenjem antikorozivnog premaza.

Ekscentrično pričvršćivanje

Ekscentrično pričvršćivanje

Držači noževa koji pričvršuju gornja sečiva na osovinu sečiva napravljeni su od kaljenog čelika I proizvedeni su nanošenjem antikorozivnog premaza.

Samozatezni držači sečiva osiguravaju da se kuglice smeštene u ekscentričnom žljebu rotiraju oko sebe ekscentričnim segmentom,a držač je fiksiran na osovinu sečiva.

Set vijaka

Set vijaka

Držači noževa koji pričvršćuju gornja sečiva na osovinu sečiva proizvode se različitim metodama očvršćivanja I proizvode se nanošenjem premaza protiv korozije.

Vijak za podešavanje obezbedjuje stezanje držača noža za osovinu noža zatezanjem vijka za podešavanje unutar držača noža I tako su držači noževa pričvršćeni za osovinu.

Unutrašnji prsten za pričvršćivanje

Unutrašnji prsten za pričvršćivanje

Držači noževa, koji omogućavaju pričvršćivanje gornjih sečiva na osovinu sečiva, napravljeni su izdržljivijim različitim metodama očvršćavanja i proizvedeni su različitim metodama premazivanja protiv korozije.

Držači noževa sa unutrašnjom fiksacijom segmenta osiguravaju da je segment sa svojim unutrašnjim prečnikom pričvršćen za osovinu sečiva zatezanjem zavrtnja za podešavanje u držaču i na taj način je držač sečiva pričvršćen za osovinu.

Bez fiksiranja

Bez fiksiranja

Držači noževa koji pričvršćuju gornja sečiva na osovinu sečiva proizvode se različitim metodama očvršćavanja i proizvode se nanošenjem premaza protiv korozije.

Za detaljne informacije kontaktirajte nas.

Vaše porudžbine

Vaše porudžbine

Zajedno sa standardnim proizvodima, u mogućnosti smo da proizvedemo noževe koji se mogu razviti za posebne primene i za nove mašine u odgovarajućim veličinama i karakteristikama sa naših 46 godina iskustva i kapaciteta.
Ako imate crtež ili skicu za potreban nož, podelite sa nama.
Minimalna količina za naručivanje je 5 komada.

NAŠI DRUGI NOŽEVI

NAŠI DRUGI NOŽEVI

U zavisnosti od industrije koja se koristi i ako nije drugačije navedeno, mi isporučujemo najpogodniji materijal za tu svrhu. Kada je potrebno, proizvodimo dugotrajne noževe sa visokom dodatom vrednošću za naše kupce tako što proizvodimo od naprednijih sirovina na bazi metala u prahu od nerđajućeg čelika.

Usluge oštrenja

Usluge oštrenja

Možemo poboljšati kvalitet usluga vase mašine oštrenjem starih noževa.Ovom uslugom pravimo da se vaši noževi ne razlikuju od novih noževa.